Jak vyfotit obrazovku počítače?

Obsah

Jak vyfotit obrazovku počítače?

Jak vyfotit obrazovku počítače?

Jak vyfotit obrazovku počítače a notebooku? 1 Prt Sc,. 2 Prnt Scrn,. 3 Print Scrn,. 4 Prtint Screen . Jestliže ji hodláte použít na notebooku, bývá nutné předem použít klávesu Fn, jež se nejčastěji nachází... 5 Ctrl + V . Zkopírovaný snímek obrazovky lze také do Malování vložit jiným postupem, a to pomocí myši, kdy v horní liště... 6 Start . 7 Všechny soubory . Nebo pomocí vyhledávání... More ...

Jak nastavit otáčení obrazovky na notebooku HP?

Tento dokument se týká notebooků HP se systémem Windows 10. Displej můžete zamknout, abyste zabránili automatickému otáčení obrazovky, a také změnit orientaci obrazovky. Pomocí zámku otáčení můžete vypnout automatické otáčení obrazovky, když počítač používáte v režimu tabletu. Klikněte na ikonu centra akcí na hlavním panelu.

Jak stisknout klávesu v notebooku?

Stiskněte klávesu Print Screen, kterou najdete v horní řadě tlačítek vpravo vedle klávesy F12. Pokud používáte notebook, tak stiskněte současně klávesu FN (vlevo dole vedle Ctrl) a klávesu PRT SCR, kterou najdete na stejné klávese jako Insert.

Co se týká notebooků HP?

Načítání... Tento dokument se týká notebooků HP se systémem Windows 10. Displej můžete zamknout, abyste zabránili automatickému otáčení obrazovky, a také změnit orientaci obrazovky. Pomocí zámku otáčení můžete vypnout automatické otáčení obrazovky, když počítač používáte v režimu tabletu.

Související příspěvky: