Jak nastavit šablonu na internetový obchod?

Obsah

Jak nastavit šablonu na internetový obchod?

Jak nastavit šablonu na internetový obchod?

Po kliknutí na toto hlášení se zobrazí okno, kde si můžete vybrat další položky na stránku, např. banner, fotogalerie, kontaktní údaje, odkaz na Facebook nebo služby "Google plus", jakož i možnost přidání vlastního kódu HTML nebo JavaScript. Náš editor umožňuje také v každé šabloně, přidat další zalohy, logo a vytvoření internetového obchodu.

Co je šablona webové stránky?

Každý, kdo chce vytvořit své vlastní webové stránky pomocí našeho servisu, musí nejprve zvolit šablonu webové stránky. Další tvoření stránky je edice zvolené šablony, proto není možné přeskočit tento velmi důležitý krok. Co je to šablona webové stránky?

Kde jsou šablony k výběru?

"Cestovní kanceláře", "Vzdělávání", "Móda, styl", "IT služby" apod. V každé kategorii je několik desítek, a často i více než 100 šablon k výběru. Celkem nabízíme více než 1000 různých šablon. Všechny jsou k dispozici v ramcích odběru.

Jak vybrat šablonu pro vaši kancelář?

"Cestovní kanceláře", "Vzdělávání", "Móda, styl", "IT služby" apod. V každé kategorii je několik desítek, a často i více než 100 šablon k výběru. Celkem nabízíme více než 1000 různých šablon.

Související příspěvky: