Výhody krátkodobého pronájmu?

Obsah

Výhody krátkodobého pronájmu?

Výhody krátkodobého pronájmu?

Výhody krátkodobého pronájmu pro nájemce: 1 Žádná omezení. Nezáleží na tom, na jak dlouho se potřebujete ubytovat, zda na pár dní či týdnů. Důležité je, že v... 2 Plně vybavený. Tento typ bytů bývá většinou stejně vybavený jako hotelový pokoj. Tedy včetně televize, wi-fi připojení,... 3 Údržba. Dle domluvy probíhá údržba, jakou je úklid, vynášení odpadků apod. v domluvených... More ...

Kde je krátkodobý pronájem?

Byty určené ke krátkodobému pronájmu jsou ve většině případů situovány do centra města nebo jeho blízkosti. Krátkodobý pronájem je z finančního hlediska výhodnější než ubytování v hotelu. Také je mnohem komfortnější. Kauce je ve většině případů stejná jako u dlouhodobého pronájmu, tedy 1 měsíc.

Jak získat krátkodobý pronájem nemovitostí?

Majitel nemovitosti díky němu získává možnost byt pronajmout rychle jen na několik dnů a hlavně si krátkodobým pronájmem vydělat více peněz než při pronájmu dlouhodobém. Vedle již zmiňovaného AirBnB zprostředkují krátkodobý pronájem i portály Booking.com či Agoda, kde jsou mezi nabídkami hotelů také nabídky soukromníků.

Co vděčí cestovatelům za krátkodobý pronájem?

Za tento trend vděčí cestovatelé internetové službě AirBnB, která do světa pronájmů přinesla zcela nový koncept – krátkodobý pronájem. Majitel nemovitosti díky němu získává možnost byt pronajmout rychle jen na několik dnů a hlavně si krátkodobým pronájmem vydělat více peněz než při pronájmu dlouhodobém.

Související příspěvky: