Jak se zajímá globální oteplování?

Obsah

Jak se zajímá globální oteplování?

Jak se zajímá globální oteplování?

Téma globální oteplování mě zajímá už delší dobu, již před zahájením práce jsem měl za sebou přečtení pár článků, viděl jsem proslulý Al- Goarův film četl jsem i knihu pana presidenta Klause. Snažil jsem se naznačit, že jsem měl již před zahájením práce na toto téma jasný názor.

Jak udělej svůj názor na globální oteplování?

Globální oteplování, udělej si svůj názor ... Během jednosemestrálního studia předmětu PPOZ bylo našim úkolem seznámit se s nějakým společenskovědním tématem, napsat pár článků, anotací a konečně také esej na vybrané téma.

Proč se globální oteplování vymkl?

Celý problém údajného globálního oteplování se vymkl celosvětové kontrole, věřím, že pro spoustu lidí je velmi složité udělat si vlastní názor, protože z většiny stran slyší jen jednu pravdu, pravdu o tom, jak je Zemi zle, jak ji kvůli lidem sužují povodně a hurikány, jak se lidé vlivem tání ledovců topí ve slané vodě.

Kdo se postavil na vlně populismu kolem globálního oteplování?

Nevěřím ani jednomu, oba si vybudovali svoji politickou kariéru na vlně populismu kolem globálního oteplování. Dana Kuchtová (profesí učitelka), nemá absolutně ponětí o energetické politice státu, jinak by totiž nemohla navrhovat nahrazení tepelných a jaderných elektráren, elektrárnami vodními, větrnými a solárními.

Související příspěvky: