Jaký byl týden snowboardění v Alpách?

Obsah

Jaký byl týden snowboardění v Alpách?

Jaký byl týden snowboardění v Alpách?

No a 5–7 den snowboardění už jsem se proháněla po Alpách, zvládala červené sjezdovky a učila se hopsat alespoň pidi skůčky. Zato když jsem týden v Alpách pozorovala holčinu, co byla prvně na lyžích… tak i po týdnu jezdila pluhem po modré.

Jaké jsou rozdíly lyžování a snowboardingu?

Nakonec bude záležet jen na vás, v čem dosáhnete lepší dovednosti. Lyžovaní i snowboarding jsou podobné v tom, že v obou případech jde o spouštění se z kopce dolů a oba sporty přinášejí nespočetné hodiny zábavy a potěšení z pohybu na čerstvém vzduchu. Navzdory tomu je však možné najít určité rozdíly:

Co je nejlepší Snowboard na lyžích?

Zato když jsem týden v Alpách pozorovala holčinu, co byla prvně na lyžích… tak i po týdnu jezdila pluhem po modré. A co se týče kolen považuju za rozhodně šetrnější snowboard – nohy jsou dost fixované, nehrozí, že se ti rozjedou jako na lyžích a kolena půjdou do rotace.

Proč je snowboarding jednodušší?

Na úplném začátku prkno tedy víc bolí (nejen zadek od padání, ale i svaly rukou a zad od častého zvedání se) celkově si myslím, že je snowboarding jednodušší a naučit se dobře jezdit na prkně je snazší než dobře jezdit na lyžích. Nejvíc ale záleží na tom, aby tě to bavilo.

Související příspěvky: