Jak Spotify poslechnout hudbu?

Obsah

Jak Spotify poslechnout hudbu?

Jak Spotify poslechnout hudbu?

Spotify umožňuje poslech hudby všech žánrů a obsahuje jednu z největších sbírek hudby na světě. S možností hrát písně, sdílení seznamů stop, poslech písně online a offline Spotify nabízí nejlepší platformu pro milovníky hudby celého světa. Spotify přichází do tří kategorií, které mohou být Free, stezka a Premium nazvat jako přesně.

Proč je Spotify bezplatná?

Ačkoli to má bezplatnou verzi, Spotify má také Premium verzi, která nabízí mnohem více možností (například pomocí Spotify na 3 zařízení), jakož i ztráty ty reklamy, které mohou být, nechá být upřímný, docela frustrující. Nicméně umožňuje začít se základy. Část 1: Vaše země není podporována Spotify?

Kde je Spotify k dispozici?

Spotify je naslouchání služba, která pro stolní počítače, tak i pro mobilní zařízení, jako jsou mobilní telefony nebo tablety je k dispozici v mnoha zemích po celé Evropě, stejně jako ve Spojených státech Tato služba.

Jaká je cena Spotify paušálního poplatku?

V závislosti na době, kdy čtete tento, cena Spotify je paušálního měsíčního poplatku se může lišit, v tomto okamžiku se pohybuje kolem 9,99 dolarů, nebo anglické libry.

Související příspěvky: