Kdo byl medvěd divočáka zabit?

Obsah

Kdo byl medvěd divočáka zabit?

Kdo byl medvěd divočáka zabit?

Myslivci potvrdili, že v obou případech medvěd divočáka nakonec ulovil a zabil. Lesníci i ochranáři odhadují, že medvědi jsou v Beskydech nejméně tři, možná i více. Celkem už našli čtrnáct zabitých kusů zvěře. Myslivci zároveň varují turisty, že medvěd, který si teď zvykl lovit zvěř, může na člověka kdykoliv zaútočit.

Kdo je medvěd proti divočákovi?

Medvěd proti divočákovi. Unikátní záběry ukazují zápas zvěře v Beskydech — ČT24 — Česká televize Interaktivní zpravodajský pořad ČT24. Hlavní události dne, podstatná témata a jejich aktéři odpovídající na otázky diváků živě v Hyde Parku. Dnes na téma "Jak udělat kampaň na sociálních sítích". Medvěd proti divočákovi.

Jaký byl případ medvěda divočáka?

Minulý týden ve čtvrtek zase medvěd pronásledoval divoké prase korytem říčky v Masarykově údolí. Myslivci potvrdili, že v obou případech medvěd divočáka nakonec ulovil a zabil. Lesníci i ochranáři odhadují, že medvědi jsou v Beskydech nejméně tři, možná i více.

Co je prasata divoká?

Prase divoké (Sus scrofa) je velký sudokopytník z čeledi prasatovití. Jeho domovinou je velká část Evropy a Asie, ale člověkem byl zavlečen i na jiné světové kontinenty. Jedná se o typického všežravce, který k životu preferuje staré lesní porosty.

Související příspěvky: