Proč použít parní čistič na koberec?

Obsah

Proč použít parní čistič na koberec?

Proč použít parní čistič na koberec?

Parní čistič ale při použití na koberec zlikviduje roztoče, plísně a případně bleší vajíčka od domácích mazlíčků. Stejně tak odstraní z koberce pachy. Tkaniny po použití parního čističe zůstávají pouze vlhké, nikoliv mokré, jako třeba po vodním vysavači.

Výhody čištění koberců párou?

Výhody čištění koberců párou. Použitím technologie parního čištění koberců se vyvarujete dlouhému schnutí promočeného koberce. Na rozdíl od klasického mokrého čištění, je při čištění párou koberec pouze vlhký, a proto následně uschne do 2 hodin. Další výhodou je exklisuvní čistota, a také odstranění alergenů díky vysoké teplotě páry (175°C) ...

Jak používat parní čističe?

Parní čističe jsou sice určeny pro laické uživatele, ale je třeba pracovat s jistou dávkou opatrnosti, protože může dojít k velmi bolestivým úrazům. Je třeba dodržovat bezpečnostní opatření. Doporučuji na ruce, ve které držíte hadr na zachycování nečistot, mít navlečenou gumovou rukavici s vložkou.

Co se týče parních čističů?

Například parní čistič uvolní z vláken koberce nebo třeba z pískovcového povrchu teras pro vysavač jinak nezvládnutelné nečistoty, jemnější z nich spolu se vzlínající parou skončí na hadru parní hubice, větší se dodatečně posbírají vysavačem. Specifickou kategorií parních čističů jsou parní vysavače, tedy přístroje vybavené též funkcí odsávání.

Související příspěvky: