Jaká je cena Studia v USA?

Obsah

Jaká je cena Studia v USA?

Jaká je cena Studia v USA?

Výhodou studia v USA je také každodenní kontakt s rodilými mluvčími a setkání s kulturou, která se od té evropské značně liší. Školné může být díky vysoké kvalitě vzdělání vyšší než v ostatních zemích. Cena se odvíjí od vybraného oboru, školy a typu studia, a může se pohybovat mezi $5.000 do $60.000.

Jaká je cena školného v USA?

Školné může být díky vysoké kvalitě vzdělání vyšší než v ostatních zemích. Cena se odvíjí od vybraného oboru, školy a typu studia, a může se pohybovat mezi $5.000 do $60.000. Nejmenší částky studenti platí u veřejných vysokých škol, nejvíce si zaplatí na prestižních soukromých univerzitách.

Jak snížit poplatky za studium v USA?

V USA se nabízí poměrně mnoho možností, jak snížit poplatky za studium. První možností je zažádat konkrétní vysokou školu o snížení nebo úplné prominutí školného.

Jak získat vysokoškolské vzdělání v USA?

USA nabízí bezkonkurenčně největší množství institucí nabízejících vysokoškolské vzdělání (je jich bezmála 5.300). Vybírat si můžete z opravdu široké škály oborů, které lze kombinovat podle svých zájmů tak, aby studium vyhovovalo vašim představám.

Související příspěvky: