Co je staré dřevo s patinou?

Obsah

Co je staré dřevo s patinou?

Co je staré dřevo s patinou?

Stále oblíbenějším se však stává staré opracované dřevo s patinou – má své kouzlo, ozvláštní interiér a vyniká jedinečným finišem. Navíc dokáže příjemně proteplit i ryze minimalistický prostor – hodí se v podstatě kamkoli. Objevte starý materiál, který je novým trendem ve světě interiérového designu – dejte nový život starému dřevu.

Kde použít staré dřevo?

Staré dřevo lze využít v podstatě kdekoli – třeba právě v rustikální kuchyni. A nejen té. Starý materiál může být zajímavým kontrastem také k ryze moderním materiálům – hodí se proto také do moderní nebo minimalistické kuchyně. Ze starého dřeva lze navíc vyrobit cokoli – obklady, pracovní desku, stůl nebo jen dekorace.

Co je staré dřevo v interiéru?

Staré dřevo v interiéru - inspirace, fotogalerie 1 Kuchyně, která má kouzlo. Pro milovníky dřeva jsou vhodné krásné dýhy. Trendem se pak stává staré opracované dřevo,"... 2 Patina pro milovníky osobitosti. Nádherné staré kusy dřeva leckdy pochází ze starých bouraných budov, někdy dokonce až... 3 Cena versus životnost. Nelekněte se, historické opracované dřevo může stát více,... More ...

Související příspěvky: