Kdo je největší výrobce čističek vzduchu?

Obsah

Kdo je největší výrobce čističek vzduchu?

Kdo je největší výrobce čističek vzduchu?

BIONAIRE, dnes největší výrobce čističek vzduchu, nabízí širokou paletu čističek vzduchu s dokonalými HEPA filtry. Filtr HEPAs nejvyšší účinností (99%) je určen pro prostory s požadavkem nejvyšší čistoty. Těmito filtry jsou vybaveny modely BAP001X, BAP600, BAP9240, BAP1700.

Kdo je srdcem každé čističky vzduchu?

Filtr je srdcem každé čističky vzduchu 1 HEPA filtr – oblíbený a účinný filtr. Vyznačuje se vysokou účinností (která dosahuje téměř 100 % v závislosti na typu,... 2 Elektrostatický filtr – tento typ filtru se také uplatňuje v celé řadě čističek vzduchu. Pomocí statické elektřiny a... 3 Vodní filtr – filtr, který má nízkou účinnost (pohybuje se mezi 50 a 70 % ). Na druhou... More ...

Jaké filtry jsou používány v čističkách vzduchu?

Těmito filtry jsou vybaveny modely BAP001X, BAP600, BAP9240, BAP1700. Optimální cirkulaci vzduchu při minimálních provozních nákladech zajišťují výkonné ventilátory, které jsou používány ve všech čističkách vzduchu, dodávaných firmou BIONAIRE.

Jak dlouho by měla být čistička vzduchu v místnosti?

Čistička vzduchu by měla být v provozu trvalenebo alespoň po dobu pobytu osob v místnosti. Provoz kratší než jednu hodinu je nedostatečný. Čističku vzduchu nedoporučujeme umístit na zem, pod strop nebo do těsné blízkosti okna a dveří, aby nedocházelo k nadměrnému přisávání usazených nečistot.

Související příspěvky: