Proč přihlaste se na Netflix?

Obsah

Proč přihlaste se na Netflix?

Proč přihlaste se na Netflix?

Přihlaste se na webu Netflixu a aktualizujte si platební metodu nebo fakturační údaje. Pokud vám vyúčtování chodí přes třetí stranu, a ne přímo od Netflixu, aktualizujte si příslušné údaje na webu této třetí strany.

Jak se přihlásit na Netflixu?

Přihlaste se na webu Netflixu a v jakémkoli jiném než dětském profilu ve svém Účtu si změňte e-mailovou adresu. Možná budete muset potvrdit svoje aktuální platební údaje nebo zadat ověřovací kód, který vám pošleme na váš současný e-mail. Pokud se nemůžete přihlásit se svým aktuálním heslem, pošlete si e-mail pro obnovu hesla.

Jak začít členství na Netflixu?

Vítejte na Netflixu! Jsme velmi rádi, že jste se k nám přidali, a těšíme se, až vám pomůžeme využít vaše členství naplno. Níže najdete užitečné informace o tom, jak začít. Pokud tady potřebné informace nenajdete, zkuste se podívat do našeho Centra zákaznické podpory.

Jak stáhnu aplikaci Netflix?

Pokud ještě nemáte aplikaci Netflix, přejděte do sekce Jak stáhnu aplikaci Netflix? Můžete vytvořit profily pro jednotlivé členy domácnosti, aby se mohli dívat na Netflix upravený přesně pro jejich potřeby. Váš účet může mít až pět profilů a pro každý z nich pak můžete nastavit věkové omezení.

Související příspěvky: