Jak aktualizovat ovladače v systému Windows 10?

Obsah

Jak aktualizovat ovladače v systému Windows 10?

Jak aktualizovat ovladače v systému Windows 10?

Jak aktualizovat ovladače v systému Windows 10 1 Vytvořte bod obnovení. Než začnete, měli byste vytvořit bod obnovení. To zajišťuje, že můžete v případě aktualizace... 2 Windows Update. Prvním způsobem aktualizace ovladačů je použití vestavěného nástroje společnosti Microsoft, služby... 3 Správce zařízení. Správce zařízení je způsob, jak rychle zobrazit všechny... More ...

Jak aktualizovat Windows 10?

Aktualizace Windows 10 z května 2020. S aktualizací na nejnovější verzi Windows 10 vám pomůže nástroj Update Assistant. Začněte kliknutím na Aktualizovat. ... Vyberte Stáhnout nástroj a Spustit. Abyste tento nástroj mohli spustit, musíte být správce.

Jak vyhledat aktualizovaný ovladač zařízení?

Klikněte na » Vyhledat automaticky aktualizovaný software ovladače «. Průvodce potom prohledá web a systémové složky Windows, jestli se v nich potřebný ovladač nenachází. Nepodaří-li se nainstalovat nový ovladač zařízení pomocí Windows Update ani přes Správce zařízení, je potřeba vyhledat aktuální ovladač na webových stránkách výrobce zařízení.

Jak se dostanete k aktualizaci zařízení ve Windows 10?

ve. Windows. Pro aktualizaci ovladačů zařízení vašeho počítače s operačním systémem Windows existují dvě možnosti. Aktualizace pomocí služby Windows Update nebo pomocí Správce zařízení. Ke službě Windows Update se ve Windows 10 dostanete přes » Start | Nastavení | Aktualizace a zabezpečení | Windows Update «.

Související příspěvky: