Jak postupovat při stahování aplikace Flash Player?

Obsah

Jak postupovat při stahování aplikace Flash Player?

Jak postupovat při stahování aplikace Flash Player?

Společnost Adobe doporučuje, aby všichni uživatelé aplikace Flash Player používající podporované systémy provedli update na poslední verzi přehrávače, a to prostřednictvím Centra pro stahování aplikace Flash Player.

Kdo je přehrávač Adobe Flash Player?

Adobe Flash Player je přehrávač multimediálního obsahu, který se dnes již považuje takřka za standart. S jeho pomocí si snadno přehrajeme jakékoliv video, hru nebo animaci, na které na internetu můžeme narazit. Přehrávač je integrován do internetového prohlížeče a jeho instalace je rychlá a velmi jednoduchá.

Co je Adobe Flash Player schopen?

Od desáté verze je Adobe Flash Player schopen hardwarové akcelerace zobrazování 2D a 3D objektů a mnoha dalších funkcí, díky kterým je možno vytvářet dynamické a graficky propracovanější stránky než by byly jen za použití HTML. Adobe Flash player vychází ve dvou verzích.

Jak stahovat Flash přehrávače?

Adobe Flash player vychází ve dvou verzích. Jedna je určena pro Internet Explorer a druhá pro ostatní prohlížeče, jako jsou například Firefox, Opera nebo Safari. Pokud chcete stahovat verzi pro Internet Explorer, stiskněte tlačítko "Stáhnout". Pro stáhnutí Flash přehrávače pro další internetové prohlížeče přejděte do záložky verze.

Související příspěvky: