Jak si stáhnout aplikaci Netflix pro Windows 10?

Obsah

Jak si stáhnout aplikaci Netflix pro Windows 10?

Jak si stáhnout aplikaci Netflix pro Windows 10?

Při instalaci Netflixu postupujte podle odkazu na svém chytrém telefonu nebo tabletu. Netflix je dostupný z vašeho internetového prohlížeče na www.netflix.com, když se přihlásíte nebo si vytvoříte nový účet. Pokud máte počítač s Windows 8 nebo Windows 10, můžete si taky stáhnout aplikaci Netflix pro Windows.

Jak nastavit aplikaci Netflix?

Pokud nevíte, jestli na vašem zařízení funguje Netflix, postupujte podle návodu v části „Nastavení Netflixu“. Aplikace Netflix je k dispozici pro Windows 8 a novější. Pokud používáte starší verzi Windows, můžete si Netflix.com pouštět v prohlížeči.

Kde je Netflix k dispozici ve Windows 10?

Netflix je ve Windows k dispozici z prohlížečů Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox nebo Opera. Ve Windows 8 a Windows 10 také pomocí aplikace Netflix. Mezi streamovací funkce Netflixu ve Windows patří: Procházení řádků s filmovými plakáty: Na hlavní stránce Netflix.com se zobrazují řádky s TV pořady a filmy, které můžete procházet.

Jak nastavit účet Netflixu na počítači?

V tomhle článku se dozvíte víc o fungování Netflixu na počítači nebo tabletu s Windows, jak si nastavit účet a odhlásit se z něj. Pokud nevíte, jestli na vašem zařízení funguje Netflix, postupujte podle návodu v části „Nastavení Netflixu“. Aplikace Netflix je k dispozici pro Windows 8 a novější.

Související příspěvky: