Můžete volat přes Wi-Fi bez zvláštní služby?

Obsah

Můžete volat přes Wi-Fi bez zvláštní služby?

Můžete volat přes Wi-Fi bez zvláštní služby?

U některých operátorů můžete volat přes Wi-Fi bez zvláštní služby. Pokud váš operátor volání přes Wi-Fi neposkytuje, můžete využít službu Voice over IP (VoIP). Některé služby, jako jsou služby VoIP, mohou provádět hovory přes Wi-Fi. Abyste takovou službu mohli využít, musíte si do telefonu přidat účet SIP (Session Initiation Protocol).

Jak nastavit volání přes Wi-Fi?

Zadejte uživatelské jméno, heslo a server svého nového účtu SIP. Tip: Chcete-li změnit číslo portu, přezdívku či jiná pole, klepněte na Nepovinná nastavení. Klepněte na Uložit. Poté, co volání přes Wi-Fi nastavíte, můžete hovor přes Wi-Fi provést jako jakýkoli jiný.

Co jsou aplikace podporující volání přes internet?

Přehled nejoblíbenějších aplikací podporující volání přes internet 1 Fring. Fring je multiplatformní aplikace pro bezplatné volání a zasílání zpráv v rámci vlastní sítě. 2 LINE. Line je stejnojmenná síť a kecálek rozšířený obzvláště v Asii. Umožňuje bezplatné telefonování, zasílání zpráv,... 3 Nimbuzz Messenger. Nimbuzz je multiplatformní kecálek, který mimo bezplatného volání... More ...

Jak ušetřit volání zdarma přes internet?

Volání zdarma přes internet vám může ušetřit tisíce korun. Volání přes internet zdarma zvládnete s chytrým telefonem, tabletem nebo i přes počítač. Internetové volání nezná hranice. Bezplatně můžete komunikovat s lidmi z domova i různých zemí světa. Stačí si nainstalovat program, který to umožní.

Související příspěvky: