Jaké jsou nejlepší aplikace pro iPhone?

Obsah

Jaké jsou nejlepší aplikace pro iPhone?

Jaké jsou nejlepší aplikace pro iPhone?

Nejlepší aplikace pro iPhone 1 Aplikace známých služeb a webů. Většinu webů můžete v iPhonu používat přes prohlížeč, ale mnohé mají vlastní aplikace, aby uživatelům usnadnily a urychlily používání. 2 Komunikační aplikace. Gmail - mailová aplikace Gmail.com Email.cz - mailová aplikace Seznam.cz Viber - telefonování přes internet zdarma, od zavedení paušálních tarifů a Face Time už není tak populární. 3 Slovníky a překladače. Slovníky fungují off-line a on-line. Off-line slovníky mají tu velkou výhodu, že fungují i v zahraničí, kde třeba nemáte připojení k internetu nebo jenom pomalé.

Existuje mnoho problémů s hlasitostí na vašem iPhone?

Existuje skutečně mnoho objem problémů, které by muset potýkat se na vašem iPhone. Od nízké hlasitosti kvalitu všech zvuků na váš telefon je nízké kvality. Pokud jste utrpěli z jednoho iPhone hlasitosti problém nebo jiný, nejste sami. Tyto problémy jsou hodně společného, než si myslíte. Naštěstí pro vás, většina z nich lze opravit.

Jak ztlumit hlasitost na iPhone?

Posledním krokem je zákaz telefon hluk anulování a to umožní telefonu tak, aby ignorovat všechny přerušení přichází na iPhone a v důsledku zvýšení hlasitosti hovoru. Když prostě nemůžete přijít na to, jak ztlumit hlasitost na vašem iPhone, byste měli vyzkoušet toto jednoduché řešení.

Proč zlobí váš iPhone hlasitost?

Takže příště, zlobí váš iPhone hlasitost, použijte jeden z těchto řešení. Hlasitost nízká hovoru může být frustrující problém, zvláště když se snažíte pochopit jiné osobě na řádku a musíte se ptát, aby se opakují. Nemáte už déle snášet nízké kvality svazku. Jednoduše postupujte takto získat zpět svůj objem.

Související příspěvky: