Jak vytvořit nové heslo?

Obsah

Jak vytvořit nové heslo?

Jak vytvořit nové heslo?

U libovolného zařízení připojeného k internetu můžete vytvořit nové heslo. Informace o vytvoření nového hesla najdete v části Microsoft password reset page (Stránka pro vytvoření nového hesla k účtu Microsoft) (v angličtině). Použijte jednu z následujících možností pro vytvoření nového hesla vašeho místního účtu.

Jak obnovit heslo účtu Microsoft?

Heslo účtu Microsoft můžete obnovit bez připojení k Internetu nebo jiných podrobných informací. Pokud tedy máte podezření, že váš počítač byl napaden nebo se setkal s resetováním hesla společnosti Microsoft, nefunguje to nejlepší nástroj pro resetování hesla systému Windows problém vyřešit přímo.

Jak přihlásit heslo do systému Windows?

U propojeného účtu Microsoft se přihlásíte do systému Windows pomocí e-mailové adresy a heslo můžete kdykoliv resetovat pomocí jiného zařízení. Pro nastavení propojeného účtu nepotřebujete e-mailovou adresu společnosti Microsoft nebo Hotmail.

Jak resetovat heslo?

Pravděpodobně máte místní účet v počítači a můžete heslo resetovat pomocí disku pro obnovení hesla, pokud jej již máte vytvořen. Pokyny k resetování hesla naleznete v dalším kroku.

Související příspěvky: