Jak funguje můj seznam na Netflixu?

Obsah

Jak funguje můj seznam na Netflixu?

Jak funguje můj seznam na Netflixu?

Jak funguje Můj seznam na Netflixu? Můj seznam vám umožňuje vytvořit si při procházení našeho katalogu vlastní řadu seriálů a filmů, které chcete sledovat. Některá starší zařízení můžou Můj seznam označovat jenom jako Seznam nebo Okamžitou frontu, ale funkce jsou úplně stejné.

Kde je můj seznam k dispozici na Netflixu?

Můj seznam je k dispozici na webových stránkách Netflixu a na všech zařízeních, která přehrávají Netflix. Na některých starších zařízeních může být Můj seznam k dispozici jako „Okamžitá fronta“, ale funkce jsou úplně stejné. Můj seznam si v prohlížeči otevřete na adrese Netflix.com/MyList. Na vašem zařízení sjeďte po přihlášení k Netflixu na řádek Můj seznam.

Jak začít členství na Netflixu?

Vítejte na Netflixu! Jsme velmi rádi, že jste se k nám přidali, a těšíme se, až vám pomůžeme využít vaše členství naplno. Níže najdete užitečné informace o tom, jak začít. Pokud tady potřebné informace nenajdete, zkuste se podívat do našeho Centra zákaznické podpory.

Jak najít další pořad na Netflixu?

Pokud chcete najít nějaký další pořad, vyhledejte ho podle názvu, nebo si projděte doporučení od Netflixu. Jakmile se začnete dívat a hodnotit pořady, naše doporučení pro vás najdou na Netflixu obsah, který by se vám mohl líbit.

Související příspěvky: