Jak si připravit tuňáka?

Obsah

Jak si připravit tuňáka?

Jak si připravit tuňáka?

Tuňáka slijte, šťávu si uschovejte a maso rozsekejte v robotu s citronovou šťávou a dijonskou hořčicí na hladký krém. Dejte ho do mísy a postupně do něj zašlehejte sýr a podle potřeby ho dochuťte solí.

Jak se voda dostane do oleje?

1 Jak se voda do oleje dostane. Nejprve je třeba říci, že styk motorového oleje s vodou je v každém motoru jev zcela běžný... 2 Jezdíme se studenými motory. Kondenzace vodní páry v motorovém oleji naštěstí není nevratný děj. Většinou stačí, abychom... 3 Změny v oleji. Již bylo řečeno, že přítomnost vody v oleji je vratný jev. Vodu lze, pokud jí ovšem není v oleji příliš... More ...

Co je tuňák v kombinaci s těstovinami?

Tuňák v kombinaci s těstovinami patří mezi velmi oblíbená a rychlá jídla. Vyzkoušejte ho i s jiným druhem těstovin.

Jak připravit tuňák s nudlemi?

Tuňák s rýžovými nudlemi a zeleninou 1 Papriku zbavte semínek a nakrájejte na trojúhelníky o stranách asi 3 cm. Brokolici očistěte a nakrájejte na růžičky, které ještě podle potřeby překrájejte na čtvrtky nebo poloviny. ... 2 Na pánvi rozehřejte olej a krátce na něm orestujte papriku. Přidejte sójovou omáčku, víno, jemně nakrájené stroužky česneku, cukr a vymačkanou šťávu ze zázvoru, promíchejte a nechte přejít varem. ... 3 Nakonec přidejte brokolici, odkapané nudle a maso z tuňáka, opatrně promíchejte a krátce vše prohřejte.

Související příspěvky: