Co jsou hydratační krémy pro citlivou pleť?

Obsah

Co jsou hydratační krémy pro citlivou pleť?

Co jsou hydratační krémy pro citlivou pleť?

Tipy na hydratační krémy 1 Vichy Aqualia Thermal Riche. Vichy Aqualia Thermal Riche je určen pro ženy s citlivou, suchou pokožkou, které chtějí... 2 La Roche Posay Hydreane Legere. Intenzivně výživný krém pro citlivou pleť s nemastnou texturou, která proniká rychle do... 3 Alva – rakytníkový hydratační denní krém. Alva je 100% přírodní kosmetika a nabízí širokou škálu produktů... More ...

Kdo jsou nejlepší hydratační krémy pro každou pleť?

VELKÝ TEST hydratačních krémů: Ty nejlepší pro každou pleť! Umíte si představit život bez denního hydratačního krému? Že umíte? Pak jste možná ještě neobjevily ten pravý. Nechaly jsme patnáct žen různého věku a s různými typy pleti, aby vyzkoušely ty nejlepší z nejlepších. A takhle hodnocení dopadlo!

Co je hydratační krém na obličej?

Hydratační krém je určen pro dehydratovanou kůži, tedy takovou pleť, která strádá dostatkem vody. Právě vláčnost, hebkost a zdraví vzhled díky správné hydrataci navrátíte zpět, jelikož je však každá pleť jiná, různé jsou i krémy na obličej.

Proč se hydratační krémy porovnávají?

Hydratační krémy se dají jen těžko porovnávat a i potřeby každého člověka jsou individuální. Proto jsme se rozhodly tentokrát vynechat známkování a zůstat u slovního hodnocení. Všechny krémy jsou vhodné pro denní použití a rozdělily jsme je do kategorií podle druhu pleti.

Související příspěvky: