Jak opravit formulář v prohlížeči?

Obsah

Jak opravit formulář v prohlížeči?

Jak opravit formulář v prohlížeči?

Když ve webovém prohlížeči kliknete na tlačítko Načíst znovu nebo Obnovit, na tlačítko Zpět nebo Jít zpět nebo přejdete pomocí odkazu na jinou stránku, nemusí se formulář zcela vymazat. Zvolte Soubor > Obnovit.

Jak nastavit pole formuláře?

Přidání pole: Na panelu nástrojů klikněte na nástroj, který odpovídá typu pole, které chcete použít, nebo klikněte pravým tlačítkem myši kdekoli ve formuláři a vyberte nástroj. Kliknutím na požadované místo ve formuláři umístíte vybrané pole. Nastavení vlastností pole. Vlastnosti pole se liší podle typu pole formuláře.

Jak vyplnit formuláře PDF?

Tento dokument vysvětluje, jak vyplnit formuláře PDF pomocí aplikace Acrobat nebo Reader pro stolní počítače. Další informace týkající se vytváření, distribuce a sledování formulářů PDF získáte kliknutím na příslušný odkaz výše.

Jak vyplnit libovolný formulář PDF?

Rychle vyplňte a podepište libovolný formulář PDF online. Společnost Adobe v aplikaci Acrobat DC zkouší nové prostředí Vyplnit a podepsat. Pokud se po aktualizaci na nejnovější verzi postup a uživatelské prostředí uvedené v tomto dokumentu neshodují s verzí aplikace Acrobat, přejděte na téma Vyplňování a podepisování formulářů PDF | Nové prostředí.

Související příspěvky: