Kde je Netflix k dispozici na Xboxu 360?

Obsah

Kde je Netflix k dispozici na Xboxu 360?

Kde je Netflix k dispozici na Xboxu 360?

Na Xboxu 360 je Netflix k dispozici ve všech regionech, kde jsou dostupné služby Netflix a Xbox Live. Žánry navržené konkrétně pro vás prohlížíte posouváním nahoru a dolů.

Kde podporujete Netflix?

Tahle zařízení podporují Netflix pouze ve Spojených státech a Kanadě. U většiny zařízení můžete procházet řádky s TV pořady a filmy, a to včetně výběrového řádku Můj seznam. Každý řádek představuje jednu kategorii (např. komedie nebo drama), ve které vám nabízíme pořady podle toho, na co jste se dívali v minulosti.

Jak se dívat na Netflix?

Je hodně způsobů, jak se na Netflix dívat na svojí televizi – jediné, co potřebujete, je zařízení s aplikací Netflix! Aplikace Netflix je dostupná na mnoha smart TV, herních konzolách, přehrávačích streamovaných médií, set-top boxech a Blu-ray přehrávačích.

Jak najít aplikaci Netflix?

Jestli tlačítko Netflix nemáte, je obvykle možné najít aplikaci Netflix přes jiné internetové aplikace a služby. Pokud potřebujete pomoct s nalezením aplikace, hledejte v našem Centru zákaznické podpory „Používání Netflixu na“, následováno značkou vaší televize. Tam najdete kroky, jak aplikaci najít, a to v sekci Nastavení Netflixu.

Související příspěvky: