Jaké jsou ohřívače vody pro rekreační použití?

Obsah

Jaké jsou ohřívače vody pro rekreační použití?

Jaké jsou ohřívače vody pro rekreační použití?

Tyto ohřívače často potřebují samostatné elektrické připojení, lze je ale také jen zasunout do zásuvky. Proud v těchto ohřívačích je spíš slabší, jsou náročnější na příkon. Častý ohřev vody tímto způsobem by se tak právě kvůli vysokému příkonu mohl prodražit, proto se hodí spíše k rekreačnímu používání.

Jaké jsou ohřívače ohřevu vody?

Elektrické ohřívače využívají jako jediný zdroj k ohřevu vody elektrickou energii. Vlajkovou lodí a nejúspornějším modelem je ohřívač OKHE SMART s inteligentním režimem a možností ovládáním mobilní aplikací. V nabídce jsou také malé zásobníkové a průtokové ohřívače vhodné k umístění pod nebo nad odběrné místo a velkokapacitní stacionární ...

Co je průtokový ohřívač vody?

Průtokový ohřívač ohřívá vodu okamžitě, ale je vhodný spíše k tvorbě menšího množství teplé vody. Je proto oblíbený například na chatách a chalupách, kam lidé jezdí spíše jen na víkendy a spotřeba teplé vody není tak velká, nebo v menších bytech. Teplá voda postačí na umytí rukou, nádobí nebo na osprchování.

Co je úsporný beztlakový ohřívač vody?

Průtokový beztlakový ohřívač vody ELÍZ EL 42 v moderním štíhlém designu ve výhodném setu s pákovou baterií je úsporný systém ohřevu vody. U nás je asi nejznámější variantou klasický plynový ohřívač, jinak nazývaný „karma“.

Související příspěvky: