Jak působí křišťál na tělo?

Obsah

Jak působí křišťál na tělo?

Jak působí křišťál na tělo?

Křišťál ale velmi dobře působí na všechny energetické zóny na těle (čakry), které léčí a nabíjí je pozitivní energií. Přiložením na čakru, křišťál odstraní bloky, které brání v průtoku energií, a tělo se pak lépe vypořádává s negativními vlivy.

Co je přírodní křišťál?

Přírodní křišťál je nejčistší forma skupiny drahých kamenů zvané Křemeny. Křemeny jako takové tvoří přibližně 60% povrchu zemské kůry, i přes to je čistý křišťál velmi vyhledávaný mezi sběrateli minerálů i lidmi zajímající se o přírodní léčitelství.

Kde byly krystaly křišťálu objeveny?

Krystaly křišťálu byly objeveny ve Švýcarsku starověkými Řeky, kteří křišťál považovali za zkamenělý led. zdroj naturshop.cz, Odtud rovněž pochází jeho název Krustallos neboli led.

Jak čistit křišťál?

Křišťál - účinky, vlastnosti, význam 1 Čištění a nabíjení. Křišťál čistíme nejlépe přes noc, ponořením do misky s vodou, nebo jej alespoň několik minut... 2 Znamení zvěrokruhu. 3 Využití a umístění. 4 Čakra - energetické centrum. Silně podporuje aktivaci nejvyšší sedmé čakry (temeno hlavy) a šesté čakry (třetí oko). Lze... 5 Barva. Křišťál je drahokamová odrůda křemene. Bývá čirý,... More ...

Související příspěvky: