Co jsou povrchová čerpadla?

Obsah

Co jsou povrchová čerpadla?

Co jsou povrchová čerpadla?

Povrchová čerpadla. Povrchová čerpadla jsou klasická odstředivá čerpadla na čistou až mírně znečištěnou vodu, která jsou určena k "suché" instalaci mimo čerpanou kapalinu.Nejčastěji se využívají pro zásobování vodou, zvyšování tlaku, odčerpávání a přečerpávání nebo zavlažování a postřik zahrad.

Jak se vstřikují palivové čerpadla?

Palivo se tlačí do vstřikovačů, které je následně vstřikují do válců motoru. Používají se dva typy palivových čerpadel: čerpadlo umístěné v palivovém potrubí a čerpadlo v nádrži. Čerpadlo umístěné v palivové nádrži se v současnosti používá nejčastěji. Umístění dovnitř palivové nádrže snižuje hluk generovaný elektromotorem palivového čerpadla.

Kdo používá čerpadlo v palivové nádrži?

Čerpadlo umístěné v palivové nádrži se v současnosti používá nejčastěji. Umístění dovnitř palivové nádrže snižuje hluk generovaný elektromotorem palivového čerpadla. Zajišťuje také správný přívod paliva do čerpadla, jeho mazání a chlazení. Když se pohybuje hřídel uvnitř palivového čerpadla, lopatky se točí okolo hřídele a vytváří tak vířivý pohyb.

Co je samonasávací čerpadlo?

Samonasávací čerpadlo pro čerpání čisté a užitkové vody. Mosazné oběžné kolo, litinové těleso, robustní konstrukce. Vhodné pro zásobování vodou, zalévání a postřik zahrad, zvyšování tlaku nebo přečerpávání. Werter JET S750 + hydrokontrola

Související příspěvky: