Kde je země Austrálie?

Obsah

Kde je země Austrálie?

Kde je země Austrálie?

Austrálie je země, kde věci fungují trochu jinak, než jsme zvyklí. Lidé zde bojují proti králíkům, po silnicích zde cestují obrovské železné příšery a léto trvá od prosince do února. IFenomen vám přináší jedinečnou možnost nahlédnou na opačnou stranu Země a zjistit pár zajímavých informací o Austrálii, které jste zaručeně nevěděli.

Kdo je Austrálie?

Austrálie, oficiálně Australské společenství (anglicky Commonwealth of Australia) – v českém prostředí též Australský svaz – je federativní stát na jižní polokouli nacházející se na stejnojmenném kontinentu.

Kdo je největší město Austrálie?

Oblíbená Australská města 1 Brisbane. Brisbane je třetí největší město Austrálie a zároveň také hlavní město australské části Queensland. 2 Canberra. Tajuplné město Canberra je se svou rozlohou 805,6 km² považováno za hlavní město celé Austrálie. 3 Darwin. Město Darwin leží v Severní Austrálii a je zároveň hlavním městem této australské oblasti. More ...

Co se děje v Austrálii?

Lidé zde bojují proti králíkům, po silnicích zde cestují obrovské železné příšery a léto trvá od prosince do února. IFenomen vám přináší jedinečnou možnost nahlédnou na opačnou stranu Země a zjistit pár zajímavých informací o Austrálii, které jste zaručeně nevěděli. 1. Austrálie - země velbloudů Velbloudi byli do Austrálie přivezeni v roce 1866.

Související příspěvky: