Co mravenci jedí doma?

Obsah

Co mravenci jedí doma?

Co mravenci jedí doma?

Co mravenci jedí doma i v přírodě 1 Co mravenci jedí v bytě. Co se týče tohoto hmyzu, není možné poskytnout jednoznačnou odpověď na to, co mravenci jedí v... 2 Standardní výživa nejběžnějších druhů mravenců. Potravinami pro mravence většiny druhů je široká škála jednoduchých... 3 Distribuce potravin. Larvy získají zvíře veverky. Jedná se o zoologické zbytky, vejce hmyzu. Z... More ...

Jaký je mravenec lesních mravenců?

Lesní mravenci mají délku těla od 7 do 14 mm, červenohnědou barvu, červené tváře a černé břicho. Mravenec lesních mravenců má výšku až 2 metry a skládá se z větví a jehel.

Kde žijí mravenci?

Některé druhy mravenců žijí v koloniích, které mají jednu královna, zatímco u jiných druhů se vyskytuje více královnami. Přestože v České republice existuje asi 111 druhů mravenců, jen několik druhů obvykle nacházíme v domácnostech a firmách.

Kdo jsou mravenci?

Mravenci jsou nadčeleď mravenců, řádu hymenoptery, nejpočetnějšího druhu živých tvorů na Zemi. Jedinečná přizpůsobivost různým teplotním režimům a územním podmínkám umožňuje rodinám mravenců usadit se na různých místech.

Související příspěvky: