Kde jezdí auta v Americe, Kanadě a Mexiku?

Obsah

Kde jezdí auta v Americe, Kanadě a Mexiku?

Kde jezdí auta v Americe, Kanadě a Mexiku?

V Americe, Kanadě i Mexiku se stejně jako v Česku jezdí vpravo. Hlavní rozdíl v řízení auta je v automatické převodovce, kterou má drtivá většina aut. Řízení s ní je jednodušší, auto s manuální převodovkou lze vyžádat během rezervace. Standardní výbava auta zahrnuje klimatizaci a autorádio.

Kde půjčit auta v USA?

Nejdůležitější informace o půjčení auta v USA. V USA fungují stovky autopůjčoven včetně mezinárodních řetězců Avis, Alamo, Budget, Dollar, Fox, Hertz, National a Thrifty. Autopůjčovna se anglicky označuje car rental, rent a car, rent-a-car, rental car, car rental nebo car hire.

Jaké jsou ceny jídla v Americe?

Ceny jídla v Americe 1 Cigarety – 5 – 12 dolarů za 20ks krabičku (cena se odvíjí od výše daně v konkrétním státu) 2 Cukr – 1,60 – 1,80 dolarů/1 kg 3 Chipsy – 3 dolary za 250 gramů 4 Jablka – 3 – 4 dolary/1 kg 5 Jack Daniels Tennessee Whiskey – 23 – 26 dolarů za lahev 0,75 l 6 Kuřecí prsa (bez kostí) – 7,50 – 8,50 dolarů/1 kg 7 Limonáda (350 ml plechovka, např. Coca Cola) – 0,75 dolarů 8 Rýže – 3 dolary/1 kg More ...

Co se děje v Americe?

Rozdíl panuje ve výběru zboží – příchutí limonád i čokolád je v Americe mnohem víc. Nezvyklé pro některé Čechy také může být, že Američané si v supermarketech nekupují “svačiny”, ale raději si zajdou do některého z fast-foodů. Paradoxní je, že stravování v těchto restauracích je často levnější.

Související příspěvky: