Jaké jsou rysy v obličeji?

Obsah

Jaké jsou rysy v obličeji?

Jaké jsou rysy v obličeji?

Rysy v obličeji vám o člověku prozradí víc, než si myslíte 1 Tvar obličeje. Začněme obličejem jako celkem. Máte-li obličej ve tvaru kosočtverce, přiznejte si to, ale rádi vše... 2 Oči jsou oknem do duše. Barva očí může prozradit více, než si myslíte. To, jakou barvu očí preferujete u svého partnera... 3 Podle nosa poznáš kosa. V Číně je nos považován jako střed života. Lze z... More ...

Co se týče zelených očí?

Zelené oči s sebou mohou nést určitá zdravotní rizika. Lidé se zelenýma očima bývají náchylní na škodlivé záření slunce. Mohou se u nich dokonce až vyvinout určité typy očních rakovin. Je proto velmi důležité dbát na ochranu očí při slunečním záření.

Jaké jsou odstíny zelených očí?

Hnědé a tmavě zelené tóny s měděnými a zlatými odstíny jsou jako stvořené přímo pro zelené oči.Tmavě fialové, švestkové a metalické odstíny vypadají na zelených očích taky hezky. Zlatá a měděná jsou nejlepší volbou pro party nebo jinou večerní událost. Líčení pro zelené oči Autor: makeuptutorials.com.

Jaké jsou barvy zelených oči?

Zelené oči se přisuzují víc ženám, než mužům a mohou být až v několika odstínech, od světle zelené, přes smaragdovou až po modrozelené zbarvení. Ve velmi vzácných případech může být zbarvení až jantarové.

Související příspěvky: