Co jsou typy uživatelských účtů?

Obsah

Co jsou typy uživatelských účtů?

Co jsou typy uživatelských účtů?

Typy uživatelských účtů 1 Soukromý účet: není označený žádnou další speciální ikonou. Umožňuje uživatelům nakupovat bez omezení a po ověření účtu... 2 Podnikatelský účet: je označený ikonou . Jde o prodejce, kteří mají registrovanou podnikatelskou činnost a na Aukru... More ...

Jaké jsou typy uživatelských účtů systému Windows 10?

V systému Windows 10 existují dva typy uživatelských účtů, přičemž každý typ účtu má různé úrovní přístupu. V následujícím seznamu jsou uvedeny typy účtů a úrovně řízení pro každý z nich.

Jak změnit heslo k místnímu uživatelskému účtu?

Změna hesla k místnímu uživatelskému účtu z jiného uživatelského účtu 1 Přihlaste se pomocí účtu, který má oprávnění správce. 2 V systému Windows vyhledejte a otevřete položku Ovládací panel. 3 Do pole pro hledání v Ovládacích panelech zadejte Uživatelské účtya poté klikněte na položku Uživatelské účtyv seznamu. 4 Klikněte na možnost Spravovat jiný účet. 5 Vyberte místní účet se zapomenutým heslem.

Jak vytvořit vlastní uživatelský účet v domácnosti?

Pokud v domácnosti počítač užívá více osob, je vhodné každé z nich vytvořit vlastní uživatelský účet. Zamezí se tak zejména ztrátě důležitých dat (dokumenty, fotografie apod.), neboť každý uživatel bude mít vlastní složky s daty a nemá oprávnění zasahovat do dat jiného uživatele, pokud mu to není v nastavení dovoleno.

Související příspěvky: