Proč jsou kočky vegetariánské?

Obsah

Proč jsou kočky vegetariánské?

Proč jsou kočky vegetariánské?

Nedávné studie prokázaly, že většina komerčních sušených krmiv obsahují příliš mnoho zpracovaného obilí nebo sacharidů, což vede ke zvýšení výskytu chorob a snížení délky života. Kočky nemohou přežívat na vegetariánské stravě.

Proč vegetariáni krmí kočky?

Někteří vegetariáni krmí kočky specifickými doplňky, jako je taurin a mnoho z nich vegetariánskou stravu pro kočky doporučuje. Vegetariánská strava může mít za následek slepotu a srdeční selhání.

Jaký je vitamín B v Kočičí stravě?

Krmení syrovými rybami nebo stravování pouze rybami ničí vitamín B, stejně jako vaření nebo tepelné zpracování potravin. Vitamín E. Je potřeba k odbourávání nenasycených tuků v kočičí stravě. Příliš mnoho ryb a rybího tuk, zvláště červený tuňák (návykový) a koňské maso může způsobit steatózu nebo zánět tukové tkáně.

Co potřebují kočky pro zdravou stravu?

Kočky potřebují stravu s vysokým obsahem bílkovin a tuků, potřebují dvojnásobné množství bílkovin než psi. Potřebují přibližně 85% masa, tuku, vnitřností a kostí. Zelenina, byliny, a vláknina tvoří pouze 15% výživových požadavků. Zdravou stravu pro kočky zajistí následující: Voda. Kdykoli k dispozici, čistá a snadno přístupná. Bílkoviny.

Související příspěvky: