Jaké jsou svíčky na adventním věnci?

Obsah

Jaké jsou svíčky na adventním věnci?

Jaké jsou svíčky na adventním věnci?

Jména svící na adventním věnci 1 svíčka Láska (fialová), doporučené čtení při zažehnutí doporučené čtení při zažehnutí svíček Naděje, Mír, Přátelství... 2 svíčka Kristus (bílá), zapálení všech pěti svíček po západu slunce. Doporučené čtení při zažehnutí svíček -... More ...

Kde je Zavírací cena svíčky?

Pokud je zavírací cena tam, kde je otevírací, nebo velmi blízko otevírací ceně, taková svíčka se nazývá doji. Zapamatovat si názvy a popisy japonských svíček a obchodních formací, není nutný předpoklad pro úspěšné obchodování.

Kde se svíčka zapálí?

Standardně se pohybuje mezi 500 °C a 850 °C. Je-li teplota spalování vyšší, má svíčka sklon k samozápalům. Při vysokých teplotách má svíčka tendenci zapálit připravenou směs ve válci ještě před tím, než píst dosáhne na nejvyšší pozice ve válci. Směs se tedy zapálí před dosažením plné komprese.

Kdy měnit zapalovací svíčky?

Diagnostika svíčky – kdy měnit zapalovací svíčky? Je-li zapalovací svíčka v pořádku, neznamená to, že je úplně čistá. Nicméně úsady hoření jsou v typickém zbarvení a nejsou nepravidelně „nabobtnalé“ Svíčka je při správném používání zbarvená v prostoru kolem izolátoru a elektrod jen světle šedě, šedožlutě nebo nahnědle.

Související příspěvky: