Co jsou hemoroidy?

Obsah

Co jsou hemoroidy?

Co jsou hemoroidy?

Hemoroidy, rozšíření žil v oblasti konečníku, jsou přitom v malém rozsahu přítomné i u zdravého člověka. Jejich úkolem je utěsnění konečníku proti nechtěnému odchodu plynu a stolice.

Jak se zbavit hemoroidů?

PRAHA - Zlatá žíla, vyhřezlý konečník neboli hemoroidy. Zná je snad každý, ale jen málokdo ví, jak této protivné nemoci předcházet, nebo se jí dokonce zbavit. My způsob známe! Dobře si schovejte dnešní vydání Šípu, možná se vám bude hodit. Přinášíme vám deset rad, jak hemoroidům vytřít zrak!

Jak hemoroidy provádět?

Lze provádět jen počátečních stádiích. Nejvíce se užívají masti, u vnitřních hemoroidů též čípky. Pomáhá také změna životního stylu a hodně pohybu - cvičení pomáhá prokrvovat a posilovat postižená místa. Pokud by vás zajímalo, jak hemoroidy vypadají na fotce, či jaká stadia mají - navštivte naši galerii.

Jak hemoroidy vypadají na fotce?

Pomáhá také změna životního stylu a hodně pohybu - cvičení pomáhá prokrvovat a posilovat postižená místa. Pokud by vás zajímalo, jak hemoroidy vypadají na fotce, či jaká stadia mají - navštivte naši galerii. Nejenže se budete moct podívat, jak vznikají a vypadají, ale také se dozvíte pár dalších informací, jak s nimi bojovat.

Související příspěvky: