10 potravin, které mají nejvyšší obsah cukru?

Obsah

10 potravin, které mají nejvyšší obsah cukru?

10 potravin, které mají nejvyšší obsah cukru?

10 potravin, které mají nejvyšší obsah cukru 1 Jogurty s příchutí. Dodnes jste možná považovali jogurt za základ zdravé výživy, že ano? Jogurty jsou zdravé, ale jen ty... 2 Zálivky. Saláty jsou zdravé, ale přidání komerčně dostupných salátových dresinků snižujeme jejich přidanou hodnotu. 3 Omáčky. Omáčky jako jsou kečupy, barbecue, hořčice apod. obsahují vysoké množství cukrů,... More ...

Jak snižovat cukr v krvi?

Potraviny, které snižují cukr v krvi: Jak nedostat cukrovku? 1 Fazole, sója a brokolice dá životu ještě více. Jednou z cest, jak udržet diabetes v přijatelných mezích, je pravidelný příjem čerstvé zeleniny, doplněné o fazole, ořechy a semena. 2 Na sluneční straně. Slunce má nezastupitelný vliv na produkci vitaminu D, který hraje důležitou roli také při vyplavování inzulinu. 3 Spánek bez cigárka. Je to jednoduchá rovnice: Únavu z nedostatku spánku často zaháníme tím, že stále něco uzobáváme. Výsledek se dříve či později dostaví – tloustneme a hrozí nám cukrovka.

Jak zvýšit hladinu cukru v krvi?

Borůvky a morušovník . Odborná poradkyně ze společnosti Serafin byliny Aneta Benediktová doporučuje i další přírodní pomocníky: „Hladinu cukru v krvi snižuje například výluh z pupenů borůvky černé a upravit ji dokáže také tinktura z morušovníku, která navíc snižuje chuť na sladké.“. Foto: LeQuangNhut, Shutterstock.com.

Proč se trávení chovají podobně jako cukr?

Při trávení se totiž chovají podobně jako cukr a negativně ovlivňují řízení hladiny glukózy v těle. Totéž platí pro rýži a všechny pokrmy obsahující bílou mouku.

Související příspěvky: