Jak zvýšit imunitní systém novorozence?

Obsah

Jak zvýšit imunitní systém novorozence?

Jak zvýšit imunitní systém novorozence?

Podávání zinku ženám z rozvojových zemí v době těhotenství zlepšuje imunitní systém novorozence, pozitivně ovlivňuje jeho nemocnost a upevňuje novorozenci odolnost vůči infekci. Zinek působí proti alergiím tím, že snižuje hladinu histaminu a rovněž se příznivě uplatňuje při chorobách kůže jako např. akné, lupénka, ekzémy.

Jak posilovat imunitní systém?

Potraviny, které jsou bohatým zdrojem probiotik mohou posilovat váš imunitní systém. Probiotika jsou tělu prospěšné baktérie, které žijí ve vašich střevech a posilují funkci imunitního systému. Pomáhají také udržovat zdraví výstelky střev.

Jak se zbavit imunitního systému?

A je samozřejmé, že to co jíte, má velký vliv i na zdraví vašeho imunitního systému. Některé potraviny vám mohou pomoci snížit riziko vzniku onemocnění, zatímco jiné potraviny vám naopak umožní rychleji se uzdravit, když už onemocníte. V tomto článku najdete 10 potravin na posílení imunitního systému. Co si z článku odnést?

Jak udržovat zdravý imunitní systém?

Udržovat si zdravý a silný imunitní systém je velmi důležité, bez ohledu na roční období. A je samozřejmé, že to co jíte, má velký vliv i na zdraví vašeho imunitního systému. Některé potraviny vám mohou pomoci snížit riziko vzniku onemocnění, zatímco jiné potraviny vám naopak umožní rychleji se uzdravit, když už onemocníte.

Související příspěvky: