Jak vybrat spouštěcí zařízení?

Obsah

Jak vybrat spouštěcí zařízení?

Jak vybrat spouštěcí zařízení?

Krok 2: Výběr jednotky jako spouštěcího zařízení 1 Zcela vypněte počítač, vyčkejte několik sekund, potom stisknutím tlačítka napájení zapněte počítač a ihned opakovaně... 2 Jakmile se zobrazí nabídka po spuštění, otevřete stisknutím klávesy F9 možnosti spouštěcího zařízení. 3 Po otevření okna Správce spouštění systému Windows vyberte pomocí kláves se šipkou nahoru a dolů... More ...

Může být zabezpečené spouštění zakázat při použití hardwaru?

Zabezpečené spouštění může být nutné zakázat při použití hardwaru (například starších grafických karet), který funkce zabezpečeného spouštění nerozpoznává, nebo při spouštění z disku CD nebo DVD, který není rozpoznán.

Jak se zbavit zabezpečeného spouštění?

Při zakázání zabezpečeného spouštění a povolení možnosti Starší spouštění postupujte podle následujících pokynů: 1 Vypněte počítač. 2 Zapněte počítač a ihned opakovaně stiskněte (asi jednou za sekundu) klávesu F10, dokud se nespustí nástroj Nastavení počítače. ... 3 Pomocí kláves se šipkou vlevo a vpravo vyberte nabídku Zabezpečení, pomocí kláves se šipkou nahoru a dolů vyberte možnost Konfigurace zabezpečeného spouštěnía stiskněte klávesu Enter.

Jak používat zabezpečené spouštění počítače?

Pokud provádíte upgrade počítače vyrobeného se systémem Windows 7 nebo dřívějším na systém Windows 10 nebo 8, můžete používat zabezpečené spouštění pouze tehdy, pokud je pro počítač dostupný systém AMI BIOS verze 8 kompatibilní s rozhraním UEFI.

Související příspěvky: