Co je suchý šampon na vlasy?

Obsah

Co je suchý šampon na vlasy?

Co je suchý šampon na vlasy?

Suchý šampon je druh šamponu na vlasy, který redukuje mastnotu ve vlasech bez nutnosti použít vodu. Jeho forma je prášková, pudrová, a to i přes to, že drtivá většina dnešních suchých šamponů je ve spreji.

Jak použít suché šampony na vlasy?

Suché šampony jsou skvělým pomocníkem zejména na cestách, když si zrovna nemáte možnost nikde umýt hlavu, ale hodí se i v případech, kdy třeba jen nemáte čas na mytí a vysoušení vlasů. Suchý šampon po nanesení vrátí vašim vlasům svěží vzhled, takže vypadají, jako byste si je právě umyli.

Jak používat suchý šampon?

Pokud chcete, aby suchý šampon fungoval a vám tak odpadla nutnost mytí vlasů na poslední chvíli, doporučujeme postupovat následovně: 1 Šampon aplikujte jen na mastná místa a jen na pokožku hlavy. 2 Při aplikaci šamponu ve spreji dodržte vzdálenost od vlasů alespoň 15 cm. 3 Po nastříkání šamponu na požadovaná místa jej nechte dvě minutky působit, poté jej vmasírujte do pokožky... More ...

Proč se suchý šampon škodí vašim vlasům?

Tyto chyby při jeho nanášení škodí vašim vlasům! Suchý šampon patří mezi kosmetické zázraky, které nás zachrání, když zrovna nestíháme a potřebujeme vypadat skvěle. Nejenže nás zbaví mastných vlasů, ale často jim i dodá navíc objem a příjemnou vůni.

Související příspěvky: