Jak se kočka ztratila před chvilkou?

Obsah

Jak se kočka ztratila před chvilkou?

Jak se kočka ztratila před chvilkou?

pokud víte, že se kočka ztratila před chvilkou, například vyběhla z bytu, je vhodné začít s hledáním okamžitě. Pokud právě odcházíte do zaměstnání, zavolejte vedoucímu, že se z vážných osobních důvodů zpozdíte (pokud sám nemá kočku, raději mu po telefonu osobní důvody příliš nevysvětlujte), pokud právě jdete na schůzku, odvolejte ji.

Co dělat, když se kočka ztratila?

Co dělat, aby se kočka neztratila Co dělat, když už se kočka ztratí - část I. Co dělat, když už se kočka ztratí - část II. Ikonka a bannery František PON. Download Kastrace? ANO!! Jak se vám líbí? Fotografie Chovatelé savanka No přemýšlela jsem o ní www.savannah.cz ... Magnus Dne 9.6.2020 Magnusko odešel za duhový most. ...

Kde je vaše kočka stále na chodbě?

Pokud je tedy vaše kočka stále na chodbě, určitě ji najdete po několika minutách. Pokud tam ale není, nastává pečlivější hledání uvnitř domu. Pokud existuje možnost, že by se vaše kočka dostala do sklepa, do technického podlaží, do kočárkárny, do prádelny a do jiných prostor v suterénu, prohlédněte je co nejrychleji.

Co je pravidlo pro kočky zní?

Pravidlo pro kočky zní: běží častěji nahoru než dolů. Což je pro ztracence i vás výhodné, protože nahoře dům končí půdou, která je uzavřena. Pokud je tedy vaše kočka stále na chodbě, určitě ji najdete po několika minutách. Pokud tam ale není, nastává pečlivější hledání uvnitř domu.

Související příspěvky: