Jaká je teplota chladiva pod 30°C?

Obsah

Jaká je teplota chladiva pod 30°C?

Jaká je teplota chladiva pod 30°C?

V aktuálním počasí, tj. -2°C a 90% vlhkost odmrazuje každé 1,5-2hod. Takže teplota chladiva pod 30°C namrzání nezpůsobuje - hlavní je venkovní vlhkost. Nemáte kolem jednotky nějaký zdroj vlhkosti? (soused s plynovým turbokotlem apod.)?

Jaká je teplota chladiva na výstupu?

Chladivo má na výstupu stejnou teplotu jako zpátečka. V některém předchozím příspěvku jsem uváděl graf v mrazu, kdy jednotka v podstatě neodmrazovala, protože lamely byly čisté. V aktuálním počasí, tj. -2°C a 90% vlhkost odmrazuje každé 1,5-2hod. Takže teplota chladiva pod 30°C namrzání nezpůsobuje - hlavní je venkovní vlhkost.

Jedu na nízké teploty?

Jedu na nízké teploty, tzn. topná 30-40°C (min/max), zpátečka 26-30°C. Chladivo má na výstupu stejnou teplotu jako zpátečka. V některém předchozím příspěvku jsem uváděl graf v mrazu, kdy jednotka v podstatě neodmrazovala, protože lamely byly čisté. V aktuálním počasí, tj. -2°C a 90% vlhkost odmrazuje každé 1,5-2hod.

Jak je tělesná teplota nízká?

To může být mírné - s tělesnou teplotou 32,2-35 ° C, a těžké - s 30,5-32,2 ° C. Smrtelná nebo kriticky nízká tělesná teplota - méně než 30 ° C, a to je hluboký stupeň hypotermie. Účinek snížení teploty na tělo - když je tělesná teplota nízká, 35, 34,5, 34 ° C - se projevuje porušením koordinace pohybů.

Související příspěvky: