Jak to funguje na iCloudu?

Obsah

Jak to funguje na iCloudu?

Jak to funguje na iCloudu?

Nastavení a používání Fotek na iCloudu 1 Jak to funguje. Fotky na iCloudu automaticky uchovávají všechny vaše fotky a videa, abyste se k celé své knihovně kdykoli dostali na jakémkoli zařízení. 2 Než začnete. Aktualizujte si iPhone, iPad nebo iPod touch na nejnovější iOS nebo iPadOS, Mac na nejnovější macOS a Apple TV na nejnovější tvOS. 3 Zapnutí Fotek na iCloudu. Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch přejděte do Nastavení > [vaše jméno] > iCloud > Fotografie a zapněte Fotky na iCloudu.

Jak získat soubory v iCloud drivu?

Ke svým souborům v iCloud Drivu se můžete dostat několika způsoby: 1 V podporovaném prohlížeči můžete používat iCloud Drive na iCloud.com. 2 Na Macu můžete přejít do iCloud Drivu ve Finderu. 3 V iOS 11 nebo iPadOS se ke svým souborům dostanete z aplikace Soubory. V iOS 9 nebo iOS 10 se k nim dostanete v aplikaci... 4 Na PC s Windows 7 nebo novějšími a iCloudem pro Windows najdete... More ...

Jak odhlásit iCloud pro Windows?

Odhlášení z iCloudu pro Windows 1 Otevřete iCloud pro Windows. 2 Klikněte na Odhlásit se. More ...

Jak zapnout fotky na iCloudu?

Zapnutí Fotek na iCloudu 1 Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch přejděte do Nastavení > [vaše jméno] > iCloud > Fotografie a zapněte Fotky na iCloudu. 2 Na Macu otevřete Předvolby systému > Apple ID.  Na bočním panelu klikněte na iCloud a zvolte Fotografie. Máte-li starší verzi macOS, otevřete Předvolby systému > iCloud. ... 3 Na Apple TV 4K a Apple TV HD přejděte do Nastavení > Uživatelé a účty > iCloud. Pak zapněte Fotky na iCloudu.

Související příspěvky: