Jak synchronizujete fotografie a videa s iCloud?

Obsah

Jak synchronizujete fotografie a videa s iCloud?

Jak synchronizujete fotografie a videa s iCloud?

iCloud Fotky synchronizuje fotografie a videa mezi všemi vašimi zařízeními, včetně jejich úprav a vytvořených alb. Když například pořídíte fotografii na svém iPhonu, automaticky se objeví na vašem iPadu nebo Macu. Cloudová knihovna fotografií Applu je skvělá nejen pro synchronizaci dat mezi všemi vašimi zařízeními, ale také pro zálohování.

Jak získat fotky z iCloudu?

Ale s zbrusu nový telefon přichází paměť zbrusu nový a najednou si uvědomíte, že jste ztratili, že obrázek nebo e-knihy jste si koupili. Pak zase, že jste inteligentní uživatel a měl zálohovat všechna data na iCloud. Rozhodně se Nyní vyvstává otázka, „jak získat fotky z iCloudu?“

Jak se přihlásit ke svému účtu iCloud?

Jakmile si vytvořit účet a přihlásit se ke svému účtu iCloud, bude Apple dá vám 5 GB úložného prostoru zdarma zpočátku. Více místa budou k dispozici ke koupi. Díky tomu je nyní k dispozici, můžete zálohovat obsah celého vašeho telefonu do oblaku.

Jak nainstalovat složku iCloud?

Složka iCloud je zpočátku nainstalována ve složce Fotky ve složce Windows, což je speciální složka, kterou lze sám přesunout. Pokud chcete jednoduše přesunout složku iCloud photos, můžete ji přemístit do jiného místa než do složky Photos.

Související příspěvky: