Proč nosíte kabelku přes rameno?

Obsah

Proč nosíte kabelku přes rameno?

Proč nosíte kabelku přes rameno?

Věděla jste, že to, jakým způsobem ji nosíte, o vás mnohé vypovídá? Taháme v ní nákupy, knížky, kosmetiku, svačiny, prostě půlku svého světa. Jenomže! Našim zádům to nedělá dobře. Nošení kabelek přes rameno většinou způsobuje, že máme jedno rameno výš než druhé. Tím pádem prostě máme špatné držení těla, což vede k bolestem zad a krční páteře.

Jaké jsou kabely k přenosu elektrické energie?

Kabely jsou nejčastěji používané k přenosu elektrické energie a optických signálů. Nejzákladnější rozdělení elektrických kabelů je na silové pro rozvod elektrické energie a slaboproudé, to jsou kabely datové, sdělovací, ovládací.

Jsou to ženy, které nosí crossbody kabelku?

Podíváme-li se ale na to z jiné stránky, ženy, které nosí crossbody kabelku, jsou stoprocentně mladé duchem a působí uvolněně. Do takto zavěšené kabelky se také vejde více věcí a může být těžší než obvykle, zároveň je ale v bezpečí před zloději.

Jaké jsou vodiče elektrického kabelu?

Kabel je soustava dvou nebo více elektrických nebo optických vodičů spojených společným pláštěm. Jednotlivé vodiče (žíly) elektrického kabelu mohou být nejen z plného drátu, ale také laněné, složené z tenkých drátků.Takový vodič se označuje jako licna.Žíly silnoproudých kabelů už od průřezu 25 mm 2 jsou složené z jednotlivých tenčích drátů.

Související příspěvky: