Jak dlouho mám pracovní dobu na pracovišti?

Obsah

Jak dlouho mám pracovní dobu na pracovišti?

Jak dlouho mám pracovní dobu na pracovišti?

Mám rovnoměrně rozvrženou pracovní dobu - od pondělí do pátku (v pružném režimu). Základní pracovní doba od 9 do 14 hodin, kdy musím být na pracovišti. J... Jako zaměstnavatel máme v pracovních smlouvách se zaměstnanci uvedeno následující: "Sjednanou práci bude zaměstnanec vykonávat v rozsahu 40 hod týdně.

Jaké jsou důvody pro výpověď zaměstnavatele?

Ačkoliv se jedná o jednostranné ukončení pracovního poměru, je třeba zachovat určitá pravidla stanovená zákonem. Výpověď musí být doručena v písemné podobě a zaměstnavatel může dát výpověď zaměstnanci pouze z přesně stanovených důvodů, jako je nadbytečnost. Naproti tomu zaměstnanec pro výpověď nemusí uvádět žádný důvod.

Kdo může dát výpověď zaměstnanci?

Výpověď dává buď zaměstnanec, nebo zaměstnavatel. Ačkoliv se jedná o jednostranné ukončení pracovního poměru, je třeba zachovat určitá pravidla stanovená zákonem. Výpověď musí být doručena v písemné podobě a zaměstnavatel může dát výpověď zaměstnanci pouze z přesně stanovených důvodů, jako je nadbytečnost.

Jaká je pracovní doba v obchodním centru?

Nepravidelná pracovní doba nebo dvousměnný provoz? Pracuji v obchodním centru a pracovní doba bývá buď ranní (9:30 - 17:30) a odpolední (13:30 - 21:30) nebo 12 hod. směny (9:30 - 21:30) vč. víkendů a svátků. ... Vyrovnání pružné pracovní doby za týden nebo měsíc?

Související příspěvky: