Kolik zaplatíte za mobilní operátor?

Obsah

Kolik zaplatíte za mobilní operátor?

Kolik zaplatíte za mobilní operátor?

Pokud jste si u svého mobilního operátora pořídili zařízení (nejčastěji telefon, tablet, modem nebo televizi) za dotovanou cenu k tarifu, pak budete muset doplatit celou zbývající částku. PŘÍKLAD: K tarifu jste získali telefon za 1 Kč oproti běžné ceně 5000 Kč.

Jak odejít od operátora?

Jak a kdy můžete odejít od operátora 1 Smlouva na dobu neurčitou: Počítejte s výpovědní lhůtou. Jestli máte s operátorem uzavřenou smlouvu na dobu neurčitou, můžete ji vypovědět kdykoli. ... 2 Smlouva na dobu určitou: Pozor na automatické prodloužení. Jestli máte smlouvu na dobu určitou a blíží se termín, kdy vyprší, je nejšikovnější vypovědět ji k tomuto datu. 3 Předčasná výpověď smlouvy: Zaplatíte za to. Smlouvu se závazkem (neboli smlouvu na dobu určitou) můžete vypovědět i předčasně, ještě před expirací.

Jak dlouho zůstanete u operátora?

Tím jste se zavázali, že u operátora zůstanete dva roky. Po roce jste se rozhodli operátora změnit. Nebudete sice doplácet žádný tarif, protože tříměsíční doba už uplynula, ale budete muset nyní doplatit telefon, tedy 4999 Kč.

Jaký je minimální měsíční plnění u operátora?

PŘÍKLAD: Do konce smlouvy vám zbývá 22 měsíců, u operátora jste teprve dva měsíce a vaše minimální měsíční plnění je 500 Kč. Částka, kterou musíte při předčasném ukončení smlouvy doplatit = 22 * 500 * 0,05 = 550 Kč. Když ale měsíc počkáte, uplyne doba tří měsíců od uzavření smlouvy, a vy již nebudete platit pokutu žádnou.

Související příspěvky: