Kde sehnat Vánoční skřítek?

Obsah

Kde sehnat Vánoční skřítek?

Kde sehnat Vánoční skřítek?

A samozřejmě také vánoční skřítek, kterému, aby všechny ty dárky pobral, pomáhají i jiní skřítci a trpaslíci. Roztomilí skřítci se dají sehnat v obchodech s bytovými doplňky, na vánočních trzích, na internetových handmade tržištích i v různých tvořivých skupinkách na sociálních sítích.

Jak připravit skřítky?

Postup: 1 V míse smíchejte suché ingredience: mouku, cukr, jedlou sodu, a perníkové koření. 2 Přidejte tekuté suroviny: změklé máslo, žloutky, med a mléko. Vše důkladně promíchejte. 3 Těsto dejte na chvíli odležet do lednice. Poté vyválejte na pomoučeném vále na cca 0,5 cm silný plát a vykrajujte... 4 Vykrájené skřítky naskládejte vedle sebe na plech. Pečte cca 10 minut při 170°C. More ...

Jak na to zaplavit skřítky?

Na internetu najdete stovky návodů, jak na to, včetně názorných videí. Tisíce žen každého věku tomu už úplně propadly a skřítky zaplavily nejen svou domácnost, ale i byty příbuzných a přátel. Takový dárek ostatně potěší každého.

Kde sehnat roztomilí skřítci?

Roztomilí skřítci se dají sehnat v obchodech s bytovými doplňky, na vánočních trzích, na internetových handmade tržištích i v různých tvořivých skupinkách na sociálních sítích. Pokud jste ale alespoň trošku manuálně zruční, můžete se pustit do jejich vlastnoruční výroby.

Související příspěvky: