Proč byste měli mít bolest žaludku po jídle?

Obsah

Proč byste měli mít bolest žaludku po jídle?

Proč byste měli mít bolest žaludku po jídle?

Bolest žaludku nepodceňujte. Pokud nás trápí bolest žaludku po jídle dlouhodobě, měli bychom navštívit lékaře. Jedná se totiž o příznak celé řady onemocnění zažívacího ústrojí, mezi nejčastější patří chronická gastritida a žaludeční vředy. Stejně tak může být bolest žaludku po jídle příznakem potravinové alergie nebo stresu.

Co pomáhá na bolest žaludku po jídle?

Co pomáhá na bolest žaludku po jídle 1 Osvědčené babské rady. Existuje mnoho babských rad, které pomáhají na bolest žaludku po jídle. Je však důležité... 2 Bylinné čaje. Lidová medicína používá proti bolesti žaludku bylinné čaje. Nejznámější je mátový čaj, který je nejlepší... 3 Bylinky proti stresu. Bolest žaludku může mít na svědomí také nadměrná psychická zátěž. Pokud máme... More ...

Kdo trápí bolest žaludku po jídle?

Pokud nás trápí bolest žaludku po jídle dlouhodobě, měli bychom navštívit lékaře. Jedná se totiž o příznak celé řady onemocnění zažívacího ústrojí, mezi nejčastější patří chronická gastritida a žaludeční vředy. Stejně tak může být bolest žaludku po jídle příznakem potravinové alergie nebo stresu.

Jak se projeví bolest žaludku?

Bolest žaludku se řadí mezi nepříjemné zdravotní problémy, se kterými se lidé potýkají velice často. Obvykle ji doprovází také další komplikace, jako je například pálení žáhy, nevolnost, zvracení, průjem, pocit tlaku v břiše či nepříjemné křeče.

Související příspěvky: