Jak se bát od červené řepy?

Obsah

Jak se bát od červené řepy?

Jak se bát od červené řepy?

Skvrn od červené řepy se vážně bát nemusíte, tady je důkaz. V klidu tedy můžeme zapomenout na čpavkový roztok, v případě nehody s červenou řepou si vyberte mezi prostředkem na mytí nádobí, pracím práškem, octem nebo žlučovým mýdlem, všechny tyto prostředky zaručeně a bezchybně fungují.

Co je červená řepa?

Červená řepa – pro někoho stále živá a neradostná vzpomínka na jeden z oblíbených hitů školní jídelny, pro jiného výzva, jak tuto super zdravou kořenovou zeleninu co nejčastěji a nejnápaditěji zařazovat do jídelníčku. V každém případě se ale polévka i šťáva z červené řepy dokážou na oblečení proměnit ve skvrny, které příliš optimismu nevyvolávají.

Proč se červená řepa používá v kuchyni?

Červená řepa patří, navzdory své nevalné oblibě v našich končinách, mezi jeden z nejzdravějších a nejuniverzálnějších druhů zeleniny, které můžeme v kuchyni použít. Důvod proč se u nás netěší přílišné oblibě, je zřejmě ten, že doplatila na nevalné zpracování ve školních kuchyních, čímž byla znechucena několika generacím strávníků po ...

Jak odstranit skvrny z červené řepy?

V každém případě se ale polévka i šťáva z červené řepy dokážou na oblečení proměnit ve skvrny, které příliš optimismu nevyvolávají. Pro nás se aktuálně stala červená řepa také výzvou, ale rozhodně tady nepůjde o zdravou výživu. Rozhodli jsme se totiž zjistit, jestli existuje nějaký zaručeně spolehlivý způsob, jak odstranit skvrny od její šťávy.

Související příspěvky: