Jaké jsou burgery v tom's Burger?

Obsah

Jaké jsou burgery v tom's Burger?

Jaké jsou burgery v tom's Burger?

Jaké jsou burgery v restauraci Tom's Burger? Zavítali jsme do pobočky v Hybernské ulici, kousek od Náměstí Republiky. Restaurace se specializuje na burgery, ale na výběr je i několik dalších jídel. Ceny jsou příznivé a porce opravdu velké, navíc s možností objednat si XXL verzi.

Kdo je nejlepší vegetariánský Burger?

Vyrazili jsme otestovat hned tři druhy: klasický Dish burger, Olomouc & Porto, vegetariánský Portobello a potvrdit si, jestli jsou opravdu tak skvělé, jak se o nich říká. Nadýchané opečené bulky jsou vážně perfektní, nejlepší ze všech restaurací, kde jsme burgery ochutnávali.

Co je hovězí Dish Burger?

Hovězí dish burger je klasika s jemnou domácí majonézou z pečeného česneku, do které se rádi zakousnete. Nadšení přišlo s ochutnáním burgeru Olomouc & Porto, ve kterém se táhne rozteklý olomoucký tvarůžek s karamelizovanou cibulí v portském víně – kombinace tradičního sýru a nasládlé cibule je skvělá a dáváme jí maximum bodů.

Jaké jsou nejlepší opečené burgery?

Nadýchané opečené bulky jsou vážně perfektní, nejlepší ze všech restaurací, kde jsme burgery ochutnávali. Hovězí dish burger je klasika s jemnou domácí majonézou z pečeného česneku, do které se rádi zakousnete.

Související příspěvky: