Jaké je nejlepší jídlo pro imunitu?

Obsah

Jaké je nejlepší jídlo pro imunitu?

Jaké je nejlepší jídlo pro imunitu?

Hodujte jako králové, ale v souladu se zdravím a imunitou. Zajděte si na dobré indické jídlo a u kořeněných pokrmů klidně zůstaňte. Jezte kari, zázvor, skořici, kurkumu, udělejte si marocký tajine (tažin) nebo asijské polévky. Jídla plná zeleniny, dobrého masa a se spoustou koření vás v zimě zahřejí a zvýší imunitu.

Jak posílit imunitu?

11 způsobů, jak posílit imunitu 1 Aktivně se hýbejte a sportujte. Aktivní pohyb patří k základům zdravého životního stylu. Posilování fyzické kondice... 2 Správně a pravidelně jezte. Stejně jako pohyb, je velmi důležité správné a pravidelné stravování. Není nic horšího,... 3 Zajistěte tělu dostatek vitamínů. Se stravováním souvisí příjem vitaminů a stopových prvků,... More ...

Jaké jsou přípravky na stimulaci imunity?

Když už tělo napadne infekce, můžete doplnit další přípravek na stimulaci imunity např. bakteriální lyzáty ve formě cucavých tablet, glukany ve formě sirupu pro děti nebo echinaceu v kapkách pro rychlejší účinek.

Jak zvýšit imunitu v zimě?

Známe samé příjemné způsoby, jak si v zimě zvýšit imunitu a ještě si u toho báječně užívat! Imunitní systém působí jako náš osobní bodyguard. Má za úkol dohlížet na vše, co se v našem těle děje, jako kdybyste s sebou měli neustále doktora a rádce.

Související příspěvky: